‘Nieuwe boek in wording’

Het boek waar ik nu aan schrijf, gaat over een jong echtpaar dat in 1956 emigreert naar Australië. Hun avonturen van toen spraken mij tijdens een gesprek zo aan, dat ik het een boek waardig vind.
Om jullie op de hoogte te brengen van hoe de stand van zaken tot nu toe is, heb ik daar een vlog over gemaakt. Het reslutaat hiervan zie je als je op onderstaand filmpje klikt. Tot een volgende keer!

Auteur: anneliesevonkvanderzanden

Auteur, Blogger, Verhalenverteller (lezingen), Culinaire creatieveling, Opgeweckt, Kokkin, Puur, Gastvrij, Biologisch, Doorzetter, Unieke streekproducten uit eigen keuken, Het weckparadijs. Boek 1. 'Was er maar een recept voor rouwen'. Herkenning en erkenning. Steun voor wie een dierbare is verloren... Boek 2. 'Marjanneke, stoer wijf' '(Over)leven in Dordrecht, eind 19e eeuw'. Historische Roman. Het verhaal gaat over Marjanneke, mijn overgrootmoeder, die ik heel stoer vind! Boek 3. 'Je moest eens weten wat er in mij omging'. Ik ben druk met de research voor mijn nieuwe boek. Onderwerp: emigratie naar Australië.

Eén gedachte over “‘Nieuwe boek in wording’”

 1. Hallo Anneliese,

  Ik heb zonet je vlog beluisterd. Met een dubbel gevoel.

  Je hebt een prachtig beeld geschapen van je hoofdpersonen, van je informatiebron etc waardoor ik nu al bijna niet kan wachten op de dag van uitgifte.

  Maar mijn dubbel gevoel. Mijn ouders hadden het plan om in 1954 naar Australië te emigreren. Alles was in orde om te gaan, tot mijn moeder ineens niet meer wilde en alles werd afgeblazen. Hun reden destijds waren de slechte vooruitzichten voor een gezin met 5 kinderen, wonend op een bovenwoning in Leiden. Uiteindelijk zijn we toch geëmigreerd. Zie mijn bijlage.

  Ik heb dit vorige week geschreven voor de Nieuwsflits van het Wereldpaviljoen waarvoor de redactie aan de bestuurders vroeg iets over zichzelf te schrijven.

  Ik wens je alle inspiratie, inzet en discipline toe om “Australië roept” af te maken.

  Hartelijke groet en een knuffel,

  Jan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s